"People will stare. Make it worth their while"

Retro Vibes. Elizabeth Taylor-Timeless Beauty

Elizabeth Taylor a fost fara indoiala una dintre cele mai frumoase femei ale tuturor timpurilor,reprezentand un etalon de stil si eleganta,face parte din categoria femeilor care au fost inzestrate cu acea frumusete clasica,care dainuieste peste vreme.

A fost si va ramane una dintre cele mai talentate si  faimoase actrite de la Hollywood,si…a fost si una dintre preferatele mamei mele. Mi-a spus de multe ori ca o admira,iar inainte de a ma naste,zicea ca isi doreste o fata cu ochi violeti,ca cei ai lui Elizabeth Taylor.Din nefericire,nu m-a inzestrat natura cu ochii aceia superbi pe care ii avea frumoasa actrita,dar mama mi-a spus de cateva ori ca as avea trasaturi asemanatoare cu ale ei,iar eu radeam,neindraznind vreodata sa ma compar cu cea care inca este considerata un adevarat fashion&beauty icon.

In schimb,cu ajutorul machiajului si cu cateva poze in fata drept referinta,indraznesc sa spun ca am reusit sa surprind stilul anilor ’50.

Voi ce parere aveti?

P.S.: La sprancene mi-a fost cel mai greu 😀  Elizabeth Taylor avea o forma unica,greu de reprodus,din punctul meu de vedere…but I tried 😀

 

Elizabeth Taylor inspired makeup

 

Elizabeth Taylor inspired makeup

Elizabeth Taylor inspired makeup

Elizabeth Taylor inspired makeup.Retro vibes

 

 

Produse utilizate:

Clinique Pore refining solutions Primer

Benefit Hello Flawless foudation ‘Ivory’

Benefit High Beam liquid illuminator

Laura Mercier Translucent setting powder

Anastasia Beverly Hills Brow powder duo ‘Dark Brown’+ Brow wiz ‘Dark Brown’

Benefit They’re real push-up liner

Dior Iconic mascara

Shiseido perfect rouge PK 303

Sephora cream lip stain 01

Cupio lashes N329

MAC Charged water

Sigma Ethereal radiance brush set & Real Tehcniques Bold Metal collection

Beauty Blender

Sa aveti o zi minunata!

-Daiana

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>