"People will stare. Make it worth their while"

5.FURIA/MANIA

Un om furios este mereu plin de otrava.

 

 

 

-Confucius

 

Furia este in esenta o emotie naturala, pe care fiecare dintre noi o simte la un moment dat. Este adevarat ca toti percepem si simtim furia diferit, insa important este cum reusim sa o controlam si cum procedam ca sa nu ne „inghita” cu totul.

Am o fire vulcanica, si uneori devin irascibila foarte repede, insa in timp am reusit sa imi stapanesc partea asta „intunecata”, care isi facea simtita prezenta in cele mai nepotrivite momente. Am inteles ca mania agraveaza intotdeauna o problema, o amplifica si chiar o dezvolta in ceva mult mai complicat.

Furia ne intuneca judecata, ne limiteaza actiunile, si in timp ne macina sistemul nervos; ca sa nu mai vorbesc despre faptul ca din pricina cuvintelor sau gesturilor facute la manie putem strica relatii, ori rani sentimente, ca in final sa constatam ca nici noi nu am ramas neafectati.

Noi detinem controlul, fraiele sunt in mainile noastre, iar atunci cand slabim rezistenta…si mania preia conducerea…nu imi pot inchipui o imagine mai reprezentativa decat ceea ce am realizat pentru look-ul de astazi. :d

Bineinteles, expresia „a vedea rosu in fata” ia contur, ba chiar se transforma in „rosu pe fata” :)) Am vrut sa fie ceva „dark”, un soi de creatura vampiro-demonico-razboinica. Mult rosu, mult negru, niste sange fals-stuff like that.

Nu vreti sa stiti cat am ras incercand sa mimez furia, am vrut sa para cat mai real, asa ca am dat tot ce am putut :))

V-a placut pacatul de astazi? Astept parerile voastre aici, pe instragram sau facebook! <3

Xo,

Daiana

Am folosit:

Paleta facepaint water activated de la Grimas

Tus de ochi Benefit They’re real push-up liner

Gene false Carmen de la Huda Beauty

Sephora lip cream 01

Lentile rosii, pe care le gasitiĀ AICI

furia wrath vampire makeup

furia deadly sins vampire makeup

wrath demon makeup

furia wrath demon makeup

furia wrath vampir machiaj

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>