"People will stare. Make it worth their while"

De sfarsit de vara: Revlon Colorburst Matte Balm

Vara e pe sfarsite, asa ca am decis sa va vorbesc despre unul din produsele pe care l-am folosit super des vara asta, si anume rujurile mate de la Revlon-Colorburst Matte Balm.

Nu degeaba au denumirea aceasta-matte balm, exact asa se simt pe buze, ca un balsam; cat despre efectul mat, nu as putea spune ca sunt in totalitate mate, ca un ruj lichid, spre exemplu, acestea sunt usor cremoase, dar nu lucioase.

Sunt foarte pigmentate pentru un balsam de buze, in schimb nu sunt foarte rezistente pe parcursul zilei, dar avantajul e ca sunt foarte usor de reaplicat. Au un miros mentolat( pentru cele care iubesc mirosul de menta), si atunci cand sunt aplicate pe buze, se simte o usoara senzatie de racorire, ceea ce le face, din punctul meu de vedere, foarte cool pentru vara.

In special daca sunt pe fuga, aplic putin Matte Balm si sunt gata! Am facut exces in mod deosebit de nuanta 230-Complex, care este un nude-piersica…toata lumea iubeste nuanta aceasta pe timp de vara, nu-i asa?

Si daca tot vorbeam de faptul ca vara e pe sfarsite :(, nuanta 225-Sultry este perfecta pentru toamna, calda si imbietoare. Sunt destul de entuziasmata de faptul ca vine toamna, trebuie sa recunosc! 😀

Eu detin patru nuante din aceasta gama, si va arat swatch-urile mai jos, atat pe mana, cat si pe buze.

Nuantele acestea, si multe altele din care puteti alege, gasiti AICI

Sau AICI

 

revlon matte balm

 

 

revlon matte balm

Elusive

Complex- perfect pentru vara revlon matte balm

Sultry

Fara blitz

 

Care este nuanta voastra preferata?

Va pup!

Xo,

Daiana

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>