"People will stare. Make it worth their while"

Top 5 Rujuri Lichide Pentru Toamna Aceasta

Rujurile lichide sunt de ceva vreme un must have, indiferent de sezon, nuanta sau brand. Insa atunci cand ma gandesc la toamna, imi vin in minte automat nuante care reprezinta acest anotimp.

Dupa lungi dezbateri, am reusit sa alcatuiesc un top 5 al rujurilor lichide, pe care eu le prefer toamna, si care, consider eu, nu ar trebui sa lipseasca din colectia niciunei pasionate de makeup.

Am intampinat ceva dificultati, intrucat initial am vrut sa fac un top 10, deoarece mi-a fost greu sa ma hotarasc in ceea ce priveste nuantele, insa am decis sa ma limitez doar la 5…cine stie? Poate voi face si partea a doua, in care sa va prezint si alte nuante, texturi, branduri.

Rujurile lichide pe care eu le prefer in acest sezon sunt:

-Boys’n Berries All Day Matte-Sin

-Milani Amore Matte Lip Creme-Covet

-Sleek Matte Me ultra smooth matte lip cream-Velvet Slipper

-Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick-Sepia

-Milani Amore Matte Lip Creme-Sugar

Imi place mult textura rujurilor Boys’n Berries, si cu siguranta imi voi achizitiona mai multe nuante in curand;

Rujurile lichide de la Milani au aparut nu de mult la noi in tara, le puteti gasi pe makeupshop.ro; ador nuanta Covet, si imi place mult si cum se simt pe buze, am observat in schimb faptul ca Sugar, care este o culoare superba, usuca mai tare buzele decat celelalte nuante pe care le detin de la acest brand. Si inca ceva…aceste rujuri miros a vanilie, iar asta pentru mine un mare plus <3.

Sleek rezista extrem de bine pe buze, m-am chinuit sa indepartez rujul cu ulei de cocos, si „pateaza” usor buzele dupa indepartare, insa imi place textura, se aplica uniform, si nu trebuie sa imi fac griji in legatura cu reaplicarea produsului, deoarece sunt sigura ca rezista o noapte intreaga fara nici o problema.

Despre rujurile lichide de la Anastasia Beverly Hills nu cred ca trebuie sa mai spun ceva, este unul dintre brand-urile mele preferate, detin cateva nuante, de care sunt indragostita, se simt foarte comfortabil pe buze, insa din experienta mea, trebuie retusat, in special dupa masa.

Voi ce nuanta preferati?

Sunt curioasa si care sunt rujurile voastre preferate pe timp de toamna…aveti nuante pe care le purtati mai mult in acest sezon, asa cum fac eu? Let me know! :d

Xo,

Daiana

Liquid lipstick autumn daiana ki

Milani amore matte fall daiana kir

sleek matte fall daiana kir ruj lichid

abh anastasia beverly hills ruj lichid daiana kir sepia

milani liquid lipstick ruj lichid daiana kir

ruj lichid liquid lipstick fall daiana kir

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>