"People will stare. Make it worth their while"

Machiaj pentru Valentine’s Day cu paleta Rose Gold de la Huda Beauty

Heeey loves!

Ziua Indragostitilor se apropie cu pasi repezi, asa ca nu puteam gasi o ocazie mai potrivita sa fac un tutorial utilizand minunata paleta Textured Shadows Rose Gold edition de la Huda Beauty. Sunt pur si simplu indragostita de aceasta paleta, nuantele sunt minunate ( in special cele metalice). Trebuie sa mentionez faptul ca cele metalice trebuie aplicate cu o pensula umeda (pulverizata cu niste spray de fixare sau chiar apa termala), sau direct cu degetul.

Pentru mine, Valentine’s Day inseamna roz, rose gold, mauve, lila, etc, cam asta este vibe-ul de anul acesta, iar daca ne referim la makeup, paleta Rose Gold are nuantele perfecte pentru a realiza un look cu aceste nuante.

Am ales si pentru buze o culoare din aceeasi familie, sa zicem asa…pentru ca viata e roz…si roz este lumea toata :)), insa puteti sa combinati foarte bine machiajul ochilor cu un ruj nude, sau de ce nu, sa indrazniti ceva burgundy.

Sper sa va placa! Nu uitati sa va abonati la canalul meu pentru a nu rata noi videoclipuri!

Va pup!

Produse folosite:

Primer pleoape Air patrol de la Benefit

Paleta Textured Shadows Rose Gold Edition de la Huda Beauty

Paleta Nightlife by Camila Coehlo de la Sigma

MAC Charged Water

Eyeliner Standout gel liner de la Sigma

Gene false „Samantha” de la Huda Beauty

DUO adeziv transparent gene

Iluminator Sleek Solstice

Ruj lichid Anastasia Beverly Hills nuanta Soft Lilac

Pensule: Sigma, Real Techniques, Royal&Langnickel, Sephora

 

 

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>