"People will stare. Make it worth their while"

RAC . Zodiac Makeup . Daiana Kir

Racul – zodie feminina, de Apa, guvernata de Luna.

Nativii rac sunt cu adevarat niste „moonchildern”, atat prin prisma faptului ca planeta care ii guverneaza este Luna, cat si datorita caracterului si preferintelor. Sunt destul de sensibili, uneori chiar emotivi, delicati, romantici, insa uneori capriciosi si instabili.

Sunt firi artistice, au o imaginatie bogata, mai multe decat atat, daca aleg sa aprofundeze partea ezoterica, pot dezvolta calitati parapsihice. Sunt atasati de familie, au nevoie de afectiune in permanenta, insa atunci cand se iveste o problema, au tendinta de a dramatiza ori de a bate in retragere, interiorizandu-se.

Culorile care li se potrivesc ca o manusa sunt in special albul, argintiul, si nuantele de gri.

Talismanele zodiei Rac sunt: broasca testoasa si bijuterii sub forma de luna. Pietrele semipretioase pe care ar trebui sa le poarte asupra lor sunt: piatra lunii, howlit alb, perla, agat alb.

Numere norocoase: 2, 3, 7

Anotimp: Toamna

Horoscopul lunii Martie

In Martie, totul e despre iubire pentru raci. Cu cat investesti mai multa pasiune si energie in noile planuri ce viseaza iubirea, cu atat vei ajunge mai repede la tinta care te atrage. Primavara poate sosi cu o noua idila pentru tine, si esti tentat sa te arunci cu toata inima inainte, insa o pasiune de genul acesta se poate consuma repede.

In cariera esti animat intr-un mod constructiv, si ar fi bine sa pui in aplicare planurile pe care ti le faci de ceva vreme. Totul e sa nu dai inapoi dupa ce trece entuziasmul de la inceput, deoarece pe parcurs, vor aparea piedici care sa iti puna rabdarea la incercare.

 

Detalii:

Huda beauty Samantha lashes

Anastasia Beverly Hills – Sepia liquid lipstick

Sigma Line Ace – Endorse

Anastasia Beverly Hills Moonchild glow kit

Sigma Wicked gel liner

 

rac zodiac makeup machiaj rac zodii daiana kir

rac machiaj zodii machiaj rac zodiac makeup cancer

 

rac machiaj zodii, machiaj rac, daiana kir horoscop cancer makeup

rac machiaj zodiac makeup daiana kir horoscop machiaj pentru rac talismane

 

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>