"People will stare. Make it worth their while"

FECIOARA . Zodiac Makeup . Daiana Kir

Fecioara – Zodie feminina, de Pamant, guvernata de planeta Mercur

Nativii din zodia Fecioara sunt blanzi, modesti, ingeniosi, dar totusi greu de inteles. Sunt calculati si chibzuiti, si ajung sa aiba succes in viata doar prin fortele proprii. Gandirea lor este clara, precisa, rece si nu se simte bine atunci cand in imprejurari mai speciale isi pierd aceste atribute. Fecioara are un simt innascut pentru tot ceea ce inseamna realism pragmatic, afaceri sigure, munci de analiza si de organizare si pentru lucrurile ce tin de mecanica sau de tehnica in general. Nu ii place ceea ce este spontan sau imprevizibil, deoarece intotdeuna trebuie sa aiba lucrurile bine planificate dinainte.

Culorile potrivite Fecioarei sunt: bej, verde, galben, maro, crem, pe care le-am inclus in look-ul de astazi; am incercat sa fac ceva mai simplu, mai apropiat cumva de natura, deoarece Fecioarele nu epateaza atunci cand vine vorba de makeup.

Talismane: Fructe, purtate ca bijuterii, accesorii, obiecte decorative, imprimeuri

Pietre semipretioase potrivite: carneol, sardonix, cuart fumuriu, jasp

Anotimp preferat: Iarna

Numere norocoase: 3, 5

Horoscop luna Martie

 

E bine sa deschizi ochii luna acesta, nu trai intr-o iluzie in care totul este frumos si roz, iar realitatea este alta. Mai bine vezi si accepti situatia asa cum este, decat sa o pictezi in culori ireale. Poate fi o luna a revelatiilor, insa este bine sa privesti si sa gandesti totul la rece, detasat. Nu se petrece nimic iesit din comun pe plan profesional. Implica-te in ceea ce ai de facut, deoarece astfel vor aparea si rezultatele bune. Incearca sa faci totul corect, fara a te abate de la reguli, deoarece luna aceasta esti tentat sa te joci cu legea, ceea ce iti poate aduce neplaceri. (sursa: www.acvaria.ro)

 

fecioara zodiac makeup daiana kir virgo makeup horoscop

fecioara daiana kir virgo makeup zodiac makeup horoscop 2017

fecioara daiana kir virgo makeup zodiac series beauty blogger horoscop

virgo makeup fecioara daiana kir zodiac makeup machiaj zodii

daiana kir fecioara virgo makeup machiaj zodii horoscop zodiac makeup

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>