"People will stare. Make it worth their while"

NYX Face Awards Romania 2017 . BASTET

NYX Cosmetics Romania a revenit cu cea de-a doua editie a celei mai tari competitii de makeup din lumeee, si ce credeati? Nu scapati nici anul acesta de mine 😀 Mi-a placut foarte mult experienta de anul trecut, asa ca am hotarat sa particip si anul acesta.

Nici nu aveam cum altfel, este exact pe gustul meu, si am ocazia sa imi pun imaginatia la treaba si sa creez look-uri fantezie – care stiti deja, sunt preferatele mele, asa ca nu puteam rata ocazia de a-mi testa abilitatile inca o data in ceea ce priveste machiajul sfx.

Spre marea mea surprindere, emotiile nu au fost la un nivel mai mic anul acesta, din contra, sunt entuziasmata si emotionata in acelasi timp, asa ca va rog sa imi tineti pumnii.

Am hotarat ca entry-ul meu sa fie legat cumva de una dintre pasiunile mele: mitologia egipteana, asa ca am ales sa o intruchipez pe zeita-felina Bastet, care era zeita femeilor, a pisicilor, protectoarea familiei si a tuturor felinelor.

Sper sa va placa povestea, machiajul, clipul in general, si sa fiti alaturi de mine pe parcursul competitiei! Sper sa ne revedem cu un nou video pentru Top 20!

Va pup! <3

Lentilele ochi de pisica le gasiti la Lensa – AICI

 

 

 

nyx face awards romania 2017 daiana kir bastet

NYX face awards Romania 2017 daiana kir Bastet godess

NYX Face awards Romania 2017 Bastet zeita felina daiana kir

Nyx face awards Romania 2017 daiana kir Bastet cat sfx makeup

nyx face awards romania 2017 daiana kir sfx makeup bastet

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>