"People will stare. Make it worth their while"

Ready for summer with Lensa . Ochelari de soare

Sunteti pregatiti pentru vara? Daca nu, Lensa vine in ajutorul vostru cu cele mai tari perechi de ochelari de soare EVER!

Trebuie sa recunosc, am o mica obsesie pentru ochelarii de soare, si oricate perechi as achizitiona, parca tot nu sunt de ajuns; de la forma lentilei, rama, culoare, pana la nivelul de transparenta, intotdeauna gasesc o scuza pertinenta pentru a-mi imbogati  colectia.

Astazi va voi arata doua perechi de ochelari de soare Avanglion, forma ramei este Clubmaster, si mi se par perfecti pentru orice outfit, fiind super usor de asortat. Bineinteles, lentila este polarizata, au protectie UV 100%, vin insotiti de un toc in care ii puteti pastra, si in plus, Lensa ofera si o garantie de  2 ani, wich is awesome!

Prima pereche pe care o vedeti in poze este una dintre preferatele mele, de care nu ma pot desparti in ultima vreme atunci cand ies din casa; lentila este un albastru inchis, la fel ca si rama, si cum de vreo 2 saptamani sunt all denim aproape zilnic :)), ochelarii acestia se integreaza perfect. Ii gasiti AICIla pret redus.

A doua pereche este clasica, with a modern twist. Sunt negri, simpli, unisex, ce altceva iti mai poti dori de la o pereche de ochelari pe care sa o porti zi de zi? Sunt si foarte usori si comozi, and I love them! Ii puteti achizitiona de AICIde asemenea, la pret redus.

Orice model ai cauta, Lensa pune la dispozitie ochelari de soare pentru toate preferintele, calitativi, la preturi accesibile, asa ca, ce mai astepti? Da o fuga pe site : www.lensa.ro, si inarmeaza-te cu cea mai cool pereche de ochelari pentru a face fata soarelui vara aceasta!

ochelari soare lensa daiana kir sunglasses

lensa ochelari de soare daiana kir lensa.ro

ochelari de soare lensa daiana kir avanglion lensa.ro

ochelari de soare lensa daiana kir sunglasses avanglion

daiana kir ochelari de soare lensa avanglion

ochelari se soare lensa brand ambassador daiana kir

ochelari de soare daiana kir ambasador brand lensa

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>