"People will stare. Make it worth their while"

Par stralucitor cu Matrix Biolage Sugar Shine System

Cand vine vorba despre par, nu exagerez cand spun ca primesc mereu intrebari legate de podoaba mea capilara, sau mi se cer sfaturi pentru diverse probleme.

Imi place sa caut si sa testez mereu diferite produse care promit cate in luna si in stele; si sa revin la voi cu o parere sincera.

Astazi vom vorbi despre gama Sugar Shine de la Biolage, cu ajutorul careia vom obtine stralucirea parului mult visata.

Parul meu, fiind foarte lung, are tendinta sa devina tern si lipsit de stralucire uneori, fie din cauza produselor de styling, fie a soarelui, care ne usuca parul fara mila in perioada asta.

Gama include sampon, balsam, un scrub pentru par si un spray iluminator pentru stralucire.

Trebuie sa recunosc, m-a impresionat de la inceput denumirea „dulce” si ambalajul super cute, insa mirosul este cu adevarat delicios.

Samponul nu contine silicon, elimina delicat impuritatile din pricina carora parul isi pierde stralucirea, iar balsamul hraneste, lasa parul moale, suplu si stralucitor (eu prefer sa aplic balsamul de la jumatatea parului pana la varfuri, astfel incat sa am volum la radacina). Nu au facut minuni pentru parul meu, insa mi s-au parut produse bune, eu personal nici nu am asteptari uriase de la un sampon si un balsam.

Scrub-ul in schimb, este ceva nou pentru mine, care mi s-a parut super interesant, deoarece nu am mai folosit un astfel de produs pana acum. Contine cristale solubile in apa, care se topesc in par, lasa fibra capilara curata si ingrijita, fara a deteriora firul de par si fara a altera culoarea parului vopsit. Trebuie sa precizez faptul ca pentru mine este un produs minunat, deoarece parul meu este aspru, cu firul gros, insa daca aveti parul foarte fin si moale, s-ar putea sa vi-l incurce; in cazul acesta, asa cum specifica si cei de la Biolage, il puteti folosi fara probleme ca si scrub pentru corp. L-am gasit la o super reducere AICI

Spray-ul pentru luminozitate este de asemenea unul dintre produsele mele preferate din aceasta gama, deoarece sunt necesare cateva pulverizari, si parul este invaluit de o aura luminoasa si frumos mirositoare, care ii da parului stralucire instantanee. Se poate aplica pe parul umed sau uscat, insa eu prefer sa il aplic pe parul uscat, la final, ca un ultim pas.

 

Voi ati incercat produsele din gama Sugar Shine?

 

par stralucitor cu matrix biolage sugar shine daiana kir

matrix biolage sugar shine system par lung stralucitor

matrix biolage sugar shine daiana kir par lung stralucitor

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>