"People will stare. Make it worth their while"

Par degradat: Masca pentru par stralucitor si sanatos

Cine nu isi doreste par stralucitor si sanatos?

In special acum, la inceput de toamna, dupa ce parul nostru drag a trecut prin soare, vand, apa, si tot felul de produse si aparate de styling. Nu e de mirare ca podoaba capilara da semne de degradare.

Cu putin timp alocat saptamanal, situatia se poate remedia. Am pentru voi o masca pentru par degradat, si in plus, am vrut sa va dau alternative in ceea ce priveste ingredientele, astfel incat sa puteti beneficia de rezultatele ei, indiferent daca aveti parul uscat sau gras.

Cantitatea ingredientelor difera in functie de lungimea parului vostru, in cazul meu, este necesara o cantitate dubla fata de ceea ce am pregatit in clip.

Ingredientele folosite, sunt, asa cum v-am obisnuit, bio, naturale; masca se prepara extrem de rapid, si daca o veti lasa sa actioneze 15-30 minute, veti vedea rezultate dupa prima aplicare.

Urmariti videoclipul, si haideti sa o preparam impreuna!

 

Ingrediente masca par uscat:

Un galbenus ou

Iaurt

Ulei de masline

Vitamina A uleioasa

 

Ingrediente masca par gras:

Ou intreg

Ceai verde

Vitmina A uleioasa

Suc de lamaie

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>