"People will stare. Make it worth their while"

FOREO ESPADA . Scapa de acnee si imperfectiuni

Acneea si imperfectiunile ne dau aproximativ tutor batai de cap la un moment dat. (spun aproximativ, deoarece am intalnit si fiinte „extraterestre” cu un ten impecabil). Insa in ceea ce ma priveste, deoarece de ceva vreme incerc sa imi fac tenul sa arate cat mai bine, sunt incantata de orice tratament/device care m-ar putea ajuta.

Pe langa tratamentele clasice, creme, lotiuni si multe altele, FOREO vine in ajutorul nostru cu un dispozitiv foarte interesant, cu tehnologie Light Pulse, care ne ajuta sa scapam de acnee, roseata, imperfectiuni, previne aparitia eruptiilor, stimuleaza micro-circulatia. Se poate folosi fara probleme si de catre persoanele cu tenul sensibil, deoarece actioneaza delicat pe zonele problematice.

FOREO_ESPADA_ daiana kir

Cei de la FOREO m-au contactat si mi-au propus sa testez acest aparat-minune, iar eu am acceptat cu mare drag.

Il folosesc de ceva vreme, si rezultatele nu au intarziat sa apara; diminueaza intr-adevar roseata, si ce m-a impresionat a fost faptul ca mi-a reglat excesul de sebum cu care ma lupt uneori. De asemenea, daca am avut vreun „monstrulet” nepoftit, care insista sa isi faca culcus pe tenul meu, FOREO ESPADA l-a alungat dupa aproximativ 3 utilizari.

Acest dispozitiv se foloseste in special pe zonele afectate, timp de 30 de secunde, de doua ori pe zi (nu am gasit acest detaliu specificat nicaieri, insa eu il folosesc de doua ori pe zi), pe fata curata, inaintea aplicarii produselor pentru ingrjirea tenului.

foreo espada daiana kir review

In cele 30 de secunde veti simti niste vibratii usoare, care cresc in intensitate, foarte placute, asemanatoare cu un mini masaj facial.

Per total, eu sunt incantata de acest dispozitiv, care si-a castigat un loc in rutina mea de ingrijire a tenului, si datorita faptului ca este micut, cu siguranta il voi lua cu mine de fiecare data cand plec in vacanta.

Dispozitivul il gasiti aici: https://goo.gl/2QquJU

Voi l-ati incercat?

 

Love,

Daiana

 

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>