"People will stare. Make it worth their while"

NYX Cosmetics Ro Halloween. Hai in echipa mea!

Hey hey!

Iubesc perioada asta; stiu, spun asta des, si am grija sa nu omit acest detaliu ori de care ori am ocazia.

Daca nu faceti parte din echipa celor care sunt fani Halloween, e ok, va inteleg. ( nu, de fapt nu va inteleg, but let’s move on).

Si apropo de echipe, pentru ca vreau sa va ‘racolez’ astazi; NYX Professional Makeup Romania organizeaza un super mega concurs pentru Halloween, unde veti fi provocati sa va folositi imaginatia in scopuri artistice.

Puteti castiga produse NYX in valoare de 300 EUR, si sansa de a aparea pe paginile de socializare NYX Cosmetics Romania. Ce trebuie sa faceti? In primul rand, sa va alegeti echipa: Team Dark sau Team Light, iar apoi sa realizati un look reprezentativ pentru echipa aleasa, si sa postati pozele pe retele voastre de socializare folosind hashtag-ul: #NYXCOSMETICSROHALLOWEEN.

Eu sunt capitanul echipei Intunericului (evident), iar la finalul competitiei, pe 31 Octombrie, ora 23:59, voi alege look-ul castigator. Nu uitati sa folositi hashtag-ul despre care v-am vorbit si daca postati look-ul pe Instagram sa dati tag celor de la NYX si mie (daianakir), sa va pot vedea creatiile.

Ce mai asteptati? Va astept in echipa mea, cu look-uri infricosatoare si inspaimantatoare! Go Team Dark!

Aveti mai jos un look orientativ, si un tutorial video, in cazul in care vreti sa scoateti la iveala diavolita din voi.

Enjoy!

Mult succes tuturor!

daiana kir demoness makeup halloween nyx romania

daiana kir halloween nyx romania succubus demoness

 

 

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>