"People will stare. Make it worth their while"

Review fond de ten Lock it de la Kat von D

Stiu…stiu…I’m late. Ati vazut deja review-uri si pareri felurite despre acest fon de ten, insa trebuie sa impartasesc si cu voi din gandurile si impresiile mele, altfel nu pot dormi asa cum trebuie.

So…astazi vorbim despre fondul de ten Lock it de la Kat von D. Nu cred ca trebuie sa mentionez faptul ca produsele Kat von D se gasesc acum si la noi, in Sephora, si online, pe sephora.ro. , sunt sigura ca stie toata lumea minunata veste.

Sincera sa fiu, am fot destul de sceptica la inceput in legatura cu acest produs, vazusem diverse review-uri (majoritatea pozitive), insa mi se parea mult prea heavy duty, imi lasase impresia ca se va vedea foarte incarcat pe tenul meu, dand aspectul acela inestetic de „masca”.

Insa nu mica mi-a fost mirarea cand l-am testat prima data, cu mana usor tremuranda pe beauty blender (de teama ca temerile mele se vor adeveri), sa constat ca pur si simplu il ador. Am aplicat cu entuziasm produsul pe toata fata, m-am uitat in oglinda – flawless, am iesit in lumina naturala – eram la fel de multumita, am incercat sa fac si niste poze, de parca voiam cu disperare sa ii gasesc cusur, insa nimic. Il ador, si punct.

review fond de ten lock it kat von d daiana kir

 

Este intr-adevar extra full coverage, acopera si pacate. Insa nu lasa un aspect incarcat, si ce imi place foarte mult este faptul ca nu se usuca extrem de mat, ci suficient cat sa arate foarte dragut.

Trebuie sa specific doua lucruri: aveti nevoie de o cantitate foarte foarte mica de produs, altfel veti capata intr-adevar aspectul acela inestetic si incarcat, si neaparat sa umeziti foarte bine beauty blender-ul, in caz contrar, nu se va blendui asa cum trebuie.

Nuanta pe care eu o am este Light 45 Warm, si mi se potriveste de minune; si nici nu a oxidat la mine, asa cum am mai auzit in alte cazuri. Nu l-as recomanda neaparat pentru purtare zilnica, insa pe sephora.ro scrie ca poate fi amestecat cu baza hidratanta Lock it, pentru o acoperire medie.

Sa va spun si ce promite (si realizeaza de altfel) acest fond de ten. Fondul de ten cu acoperire mare Lock-it este arma secreta pentru un ten uniform, fara imperfectiuni. Un singur strat fin este suficient pentru a uniformiza tenul si a face sa dispara luciul inestetic si petele. Acest fond de ten contine 21% pigmenti pentru o acoperire totala fara transfer si o rezistenta extrema. Fondul de ten lichid Lock-it poate fi aplicat folosind pensula sau buretele de machiaj.

In concluzie, este un fond de ten care isi face treaba de minune, si in inima mea si-a castigat cu siguranta locul.

Voi l-ati incercat?

 

 

 

review fond de ten lock it kat von d daiana kir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>