"People will stare. Make it worth their while"

Schimbare rapida de look cu Dona love Hair. Peruci sintetice

Peruci? Yes please!

Sunt versatile, usor de pus, si arati perfect in mai putin de 5 minute.

Eu port de ceva vreme peruci ocazional, fie pentru ca parul meu sta horror in ziua respectiva, fie ca ma apuca again mici frustrari din pricina faptului ca parul meu lung si mega negru nu ar putea avea vreodata o culoare fun; asa ca perucile sunt cea mai buna optiune in cazul acesta.

Am inceput sa vad destul de des foarte multe persoane care poarta peruci, iar chestia asta nu poate decat sa ma bucure.

Pe scurt, imi plac mult perucile, in special cele in culori nebune (si foarte greu de obtinut pe un par natural); si spre norocul meu, cei de la Dona love Hair m-au contactat pentru a-mi alege una dintre fabuloasele lor peruci sintetice.

Eu am ales-o pe aceasta mov, nu stiu daca este cea mai fericita alegere pentru nuanta pielii mele, insa nu detineam nimic asemanator in mini colectia de peruci pe care o am.

Daca intrati pe site, veti observa ca toate perucile sunt lace-on, adica au partea aceea de dantela in fata, ceea ce le face sa arate foarte natural; am specificat si in clipul de mai jos, in cazul in care dantela nu se potriveste culorii pielii voastre, puteti aplica putin corector peste, si eventual si pe carare.

Pe www.donalovehair.com veti gasi tot felul de peruci sintetice: scurte, lungi, medii, crete, drepte, in culori clasice ori super traznite, sau chiar felurile combinatii de nuante bine alese, astfel incat sa aveti un mermaid sau unicorn hair de invidiat, fara sa va distrugeti propriul par.

Preturile variaza intre 100-120$, insa am un cupon de reducere pentru voi, pe care il puteti introduce la finalizarea comenzii, pentru a putea beneficia de 25% reducere: Daiana

Ce parere aveti? Yay or Nay?

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>