"People will stare. Make it worth their while"

Gama COLORISTA by L’Oreal Paris

Who doesn’t want fun and colorful hair?

Eu cu siguranta da! Voi, chiar daca nu agreati ideea, sunt convinsa ca veti gasi ceva pe placul vostru, la cat de versatila este noua gama pentru colorarea paruluiĀ  Colorista de la L’Oreal Paris.

Ceea ce imi place la nebunie este faptul ca puteti fi mega creativi cu aceste produse, fie ca optati pentru vopsea permanenta ( care btw, include si cateva optiuni pentru ombre, balayage and stuff like that), pentru nuantator sau spray-uri colorate, va puteti transforma cu usurinta podoaba capilara intr-o nebunie unicorn-mermaid-fairy like.

l oreal colorista ombre daiana kir vopsea par

V-am povestit in clip despre noua mea tunsoare, iar parul este proaspat vopsit cu copseaua permanenta Colorista in nuanta negru-albastrui. Si intrucat parul meu este atat de negru, cea mai buna varianta pentru mine au fost spray-urile colorate, pe care le-am si testat de altfel, tot in clip.

daiana kir colorista loreal par colorat

Daca sunteti norocoasele posesoare ale unui par mai deschis ca si nuanta, puteti incerca nuantatoarele, care vin in toate culorile pastelate la care puteti visa: Hair Wonderland, pe scurt.

colorista l oreal hair daiana kir par colorat

Spray-urile se duc dupa prima spalare, unele nuante au pigmenti stralucitori in ele, si din proprie experienta va spun ca se vad cel mai bine pe codite impletite ori cocuri. (Coachella vibes, anyone? Too soon?)

colorista spray l oreal hair daiana kir

Insa trebuie sa specific faptul ca daca aveti o mica problema, asa cum are subsemnata, si anume aceea de a va trece degetele prin par din 5 in 5 minute, culoarea spray-urilor se va transfera. Insa no worries, nu pateaza!

Ce ziceti? V-am facut „pofta” de par colorat?

 

daiana kir colorista l oreal spray par colorat

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>