"People will stare. Make it worth their while"

SERUM ANTIRID MULTICOLLAGEN DE LA ELMIPLANT

Tinerete fara batranete…cine nu viseaza la asa ceva?

Bine, stiu ca expresia de mai sus este exagerata, insa cum suna „tinerete prelungita”? Mai bine?

Serumul antirid concentrat multiCollagen de la Elmiplant promite o piele neteda si reintinerita, detaliu care mi-a captat atentia imediat.

elmiplant ser antirid collagen daiana kir review

Formula serumului contine collagen restorer  (ingredient premiat), peptida antirid eficienta in stimularea sintezei a sase elemente, esentiale, pentru regenerarea pielii: trei tipuri de colagen,  fibre esentiale de sustinere a pielii si acid hialuronic cu greutate moleculara mica. Dupa sase zile de utilizare ridurile sunt reduse cu pâna la 24%, iar dupa patru saptamani conturul fetei este vizibil remodelat, 85% din liniile fine sunt netezite.

Sa discutam despre ingrdientele acestui produs si beneficiile pe care le aduc tenului nostru:

-COLLAGEN RESTORER: ingredient premiat, peptida antirid ce stimuleaza sinteza a sase elemente esentiale pentru regenerarea pielii: trei tipuri de colagen (tipul I, III, IV), fibre esentiale de sustinere a pielii si Acid Hialuronic. Ca rezultat, ridurile sunt umplute din interior pentru o piele vizibil mai neteda si catifelata, mai ferma si mai elastica.

-COLAGEN NATURAL ACTIV: ajuta la refacerea colagenului de la nivelul dermului in timp ce ajuta la mentinerea hidratarii pieii si refacerea conturului fetei.

-ACID HIALURONIC CU GREUTATE MOLECULARA MICA: patrunde chiar si in straturile mai profunde ale epidermei, ajutand la prevenirea degradarii colagenului si la reducerea vizibila a liniilor fine si ridurilor.

– H2O INTENSE: actioneaza ca film protector pe suprafata pielii cat si ca rezerva de hidratare pentru a-i asigura hidratare optima.

-ULEI NATURAL DE MIGDALE: bogat in vitamina E, ajuta la protejarea pielii, lasand-o catifelata si supla.

review elmiplant serum antirid collagen concentrat daiana kir

Am observat inca dupa prima utilizare faptul ca pielea mea a ramas hidratata, catifelata si placuta la atingere, fara a avea un aspect lucios neplacut. Textura este una satinata, fluida si ultra fina. Eu l-am aplicat seara, pe pielea curatata, inaintea cremei hidratante, aproximativ 4-5 picaturi, prin mascari usoare de apasare, pentru a facilita absorbtia ingredientelor in piele.

De asemenea l-am aplicat si dimineata, inainte de machiaj, si am fost incantata sa observ ca datorita formulei sale usoare, se comporta foarte bine sub makeup.

Pretul este unul imbatabil, foarte accesibil celor care cauta un produs eficient la un pret redus.

Il puteti achizitiona de AICI.

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>