"People will stare. Make it worth their while"

Cum am scapat de brunet la Privilege Salon. Cadiveu Romania

Daca ma urmariti inca de la inceput, stiti ca nu am avut alta culoare la par decat negru, cu exceptia perioadei in care aveam „suvita buclucasa”, careia ii tot schimbam culoarea. Mai mult decat atat, cred ca mi-am vopsit parul in nuanta blue-black de vreo 8 ani, asa ca o schimbare era mai mult decat bine venita.

Prima data m-am hotarat sa imi deschid nuanta parului acum vreo patru luni, eram constienta ca voi avea nevoie de rabdare si perseverenta, asa ca m-am inarmat cu tot felul de masti preparate in casa pe baza de uleiuri, care sa ma ajute si la cresterea parului, si la scoaterea „negrului” din par.

Dupa cele patru luni in care am avut o culoare si o textura cel putin dubioasa la par, am apelat la cei mai buni – Privilege Salon, pe care ii gasiti la adresa Aleea Alexandru, nr.10, Bucuresti.

Johnny (care este amazing, I swear), a reusit sa ma scape de ramasitele de negru care zaceau in parul meu cu ajutorul unor produse minune, de care am aflat de curand. Brand-ul se numeste Cadiveu, vine din Brazilia si cucereste intreaga lume, iar eu sunt indragostita ireversibil si iremediabil.

Probabil multe brunete care si-au dorit sa isi deschida nuanta parului s-au izbit de raspunsul: „Nu se poate!” ori „Se poate, dar iti vei deteriora considerabil podoaba capilara.” Well, se poate, parul meu arata chiar mai bine decat inainte, si daca nu ma credeti pe cuvant, va voi lasa si poze, ca sa vedeti cu ochii vostri transformarea.

Un hairdresser talentat si priceput + niste super produse profesionale  asa cum sunt cele de la Cadiveu Romania, sunt reteta perfecta pentru un par absolut superb. Johnny a folosit produse din gamele Detox si Glamour, ambele by Cadiveu.

 

Gama Glamour este castigatoarea premiuliu Greenbest 2011. Samponul se adreseaza parului tratat chimic, hidrateaza si elimina efectul de frizz. Masca Ruby contine microparticule de proteine si rubi, ajuta la hidratarea intensa a firului de par.

Un scalp echilibrat este un factor esential pentru frumusetea parului. Produsele din gama Detox, pe care le-am folosit, detoxifica scalpul, il calmeaza dupa un proces chimic,  hraneste firul de par de la radacina pana la varf, lasand parul puternic si rezistent.

Si daca transformarea parului meu nu v-a convins, va invit pe pagina de Instagram @cadiveuromania si @johnny.hairdresser sa vedeti minunile care se petrec la Privilege Salon.

Produsele Cadiveu Romania le puteti achizitiona direct de la Privilege Salon.

Eu voi reveni cu un nou blog post in care va voi povesti si despre tratamentele minune pentru par de la Cadiveu Romania, care va lasa o podoaba capilara ce ar starni invidia lui Rapunzel si a Ilenei Cosanzene. 😀

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>