"People will stare. Make it worth their while"

NYX Cosmetic Romania Hot New Stuff

Toamna a venit cu noutati super cool de la NYX. Bine, daca e sa ma intrebati pe mine, NYX si cool, pozitionate in aceeasi fraza inseamna pleonasm.

Cu toate ca produsele despre care vorbim astazi au aparut pe piata de ceva vreme, eu acum am reusit sa intru in posesia lor.

Nu stiu cum reusesc sa ma surprinda de fiecare data cu produse tare interesante, iar despre raportul calitate-pret nici nu are rost sa mai vorbim.

Daca ma urmariti de ceva vreme, va aduceti aminte ca eram fana infocata a rujurilor Liquid Suede. Ei bine, NYX Cosmetics a lansat o noua gama de rujuri mate, clasice – Suede matte lipstick. Nuantele sunt la fel de catchy, unele super indraznete, altele perfecte pentru purtarea zilnica. Ceea ce e nice este ca vin insotite de creioane pentru buze care corespund fiecarei nuante in parte.

Textura este adorabila, nu usuca buzele, iar finish-ul l-as putea descrie ca fiind mai degraba „catifelat”.

Avand in vedere faptul ca suntem in plina toamna, nuantele alese de mine pentru acest sezon sunt STFU, Cold Brew si Doom, insa daca aveti ceva mai mult curaj nici nuanta Ex’s Tears nu e de neglijat.

 

Paleta „Swear by it” nici nu are nevoie de prezentare. Contine 40 de nuante, mate, sidefate, cameleon, adica tot ce ti-ai putea dori de la o paleta.

Culorile sunt pigmentate, iar din punct de vedere cromatic mi se pare extrem de bine gandita. Avem nuante reci, calde, neutre, indraznete si cuminti, culori de tranzitie mate si glittery pentru pleoape. Fiind atat de complexa, chiar imi va pune creativitate la incercare, si abia astept sa creez niste look-uri interesante cu ea.

Aveti mai jos swatch-uri atat pentru nuantele mate, cat si pentru cele sidefate.

 

 

Produsele NYX Cosmetics le gasiti in magazinele fizice din tara si online, pe www.makeupshop.ro.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>