"People will stare. Make it worth their while"

Ten perfect la Nomasvello

Niciodata nu am fost multumita pe deplin de tenul meu, nici acum, cand nu ma lupt cu acneea ori alte probleme grave ale tenului.

In trecut m-am confruntat o forma urata de acnee, care m-a lasat cu niste cicatrici inestetice pe ten, pe care am incercat sa le diminuez cu nenumarate produse, tratamente si creme. Dupa fel si fel de incercari, m-am resemnat, insa am observat o imbunatatire vizibila a calitatii tenului atunci cand fac cate un tratament-minune, asa cum a fost cel de la Nomasvello.

 

Cei de la Nomasvello m-au rasfatat cu doua tratamente, Proskin si LED+Esthetic, care au redat stralucirea si elasticitatea tenului meu.

Tratamentul Proskin are la baza tehnologia cu ultrasunete, care este una dintre cele mai inovative in domeniul frumusetii. Cu ajutorul acestui tratament se realizeaza o curatare profunda a tenului si se indeparteaza impuritatile de pe piele, fara a ataca tesutul.

Este cel mai nou tratament care functioneaza fara a fi necesara utilizarea unor produse chimice, elimina celulele moarte si reactiveaza circulatia din zona prin stimularea formarii de colagen. Este o metoda rapida, eficienta si non-invaziva, in urma careia rezultatele se vad instantaneu: piele mai neteda, hidratata si moale, pori inchisi, punctele negre dispar.

Dupa ce pielea mea a fost intens curatata, am trecut la pasul 2, si anume terapia LED+Esthetic, care actioneaza prin fototerapie (photocare).

 

Lumina puternica emisa de Photocare  este un stimul important pentru energia principala din moleculele celulelor si  poate activa o serie intreaga de reactii celulare metabolice, ducand la sintetizarea produselor aplicate si cresterea capacitatii energetice a intregului tesut.  Astfel, un tesut care a fost expus la actiunea diodelor emitatoare de lumina (LED)  isi va folosi propria energie pentru a impulsiona functionalitatea intregului organism. Implicit, va creste si productia de colagen si elastina din fibre, ceea ce va contribui in mod esential la o imbunatatire a calitatii si aspectului pielii.

Tehnologia LED +Esthetic are proprietatea de a emite lungimi de undă diferite, vizualizate prin diferite culori luminoase, iar prin combinația acestora se pot realiza diferite tratamente pentru a îmbunătăți aspectul feței, gâtului, decolteului și a mâinilor.  Principiul Photocare ajuta la tratarea tenului gras, la reducerea semnelor faciale si a pigmentarii excesive, precum si la diminuarea ridurilor si a rosetii pielii, pentru un ten tonifiat, sanatos si fara imperfectiuni.

La sfarsit, tenul meu arata mai bine ca niciodata, perfect hidratat, luminos, porii inchisi, iar pielea era vizibil mai neteda si mai elastica.

Multumesc Nomasvello!

https://www.nomasvello.ro/

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>