"People will stare. Make it worth their while"

Foxy Hair la Privilege Salon cu produsele Cadiveu

Jessica Rabbit who?

Daca as fi facut acum jumatate de an un top al nuantelor de par pe care as vrea sa le incerc, roscatul a fi fost pe undeva pe la sfarsitul listei, cu siguranta.

Nu mi-am dorit niciodata sa fiu roscata, pana in toamna asta, cand Johnny de la Privilege Salon mi-a facut niste highlights discrete aramii. Si incet-incet, a incoltit in sufletul meu dorinta asta de fi roscata.

Dupa ce am stat si am analizat problema pe toate partile si din toate unghiurile, mi-am luat inima in dinti si am mers la salonul meu favorit, cu cei mai cool oameni – Privilege Salon. I-am aratat lui Johnny ce minunatii mi-au mai trecut prin minte, si norocul meu a fost ca a acceptat.

Si ne-am apucat de treaba. Telul: din castaniu-rocat aramiu.

Temerile mele au fost inexistente, stiu ce minuni poate face Johnny (he’s absolutely the best), asa ca am fost sigura ca intreg procesul nu imi va afecta parul in vreun fel.

Va reamintesc faptul ca nuanta naturala a parului meu este un castaniu mediu, aveam si radacinile destul de crescute, asa ca decolorarea a fost inevitabila.

Dupa decolorare, Johnny a trecut la culoarea in sine, si a vrut si de data aceasta sa creeze dimensiune si miscare in parul meu. Cum a facut, ce a amestecat (stiu ca a folosit doua nuante de vopsea de la Cadiveu), ce vraji a facut el cu mainile lui dibace, nu stiu sa va spun, insa rezultatul a fost wow.

La sfarsit imi venea sa pup oglinda si alta nu! 😀 Si pe langa faptul ca nuanta de roscat era superba, parul meu, ca de obicei, dupa fiecare vizita la Privilege Salon, era super matasos. Fara degradare, fara lipsa de stralucire – dimpotriva. Produsele si tratamentele pentru par de la Cadiveu ma uimesc de fiecare data.

Pentru a pastra culoarea uniforma si vie, folosesc si acasa produsele Cadiveu, din gama Glamour, care sunt efectiv cele mai bune produse pentru par pe care le-am incercat vreodata. Just try them! Le puteti achizitiona direct de la Privilege Salon.

In concluzie, happy hair, happy me! Si sunt si mai happy ca am facut si acest pas. Cat ma va tine dragostea pentru roscat? Nu stiu! Imi vin tot felul de idei mereu, dar am noroc ca Johnny ma suporta si imi transforma ideile in realitate! <3

 

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>